ua en ru

З початку року зафіксовано 70 випадків застосування безпілотників біля військових частин

З початку року зафіксовано 70 випадків застосування безпілотників біля військових частин Фото: український військовий (facebook.com/ato news)

З початку року затримано 26 осіб, які керували БПЛА

З початку 2017 року військовослужбовцями Збройних сил України зафіксовано 72 випадки застосування безпілотних літальних апаратів (БПЛА) у районах розташування військових частин. Про це повідомляє прес-центр генштабу ЗСУ.

Повідомляється, що затримано 26 осіб, які керували БПЛА. В окремих випадках для збивання даних апаратів застосовувалася зброя.

"Генеральний штаб Збройних сил України закликає всіх власників БПЛА не використовувати їх (БПЛА, - ред.) у районах розташування військових частин. Це дозволить уникнути ситуацій, пов'язаних зі збиванням літальних апаратів і затриманням їх операторів", - йдеться в повідомленні.

Близько 20-ї години 3-го жовтня 2017-го року над технічною територією військової частини, що дислокується у місті Сміла,...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 6 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незаконні збройні формування на Донеччині продовжують використовувати заборонені БПЛА.

Так, українська сторона Спільного центру контролю і координації висловлює свою стурбованість застосуванням з боку ОРДЛО БПЛА, що є прямим порушенням мінських домовленостей.