ua en ru

НАБУ заявило про початок розслідування щодо посадовців НАЗК

НАБУ заявило про початок розслідування щодо посадовців НАЗК Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

Відомості по справі були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 10 листопада

У Національному антикорупційному бюро України заявляють про початок розслідування щодо посадовців Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що детективи Національного антикорупційного бюро України розпочали досудове розслідування за фактом можливого вчинення службовими особами Національного агентства з питань запобігання корупції, службовими особами інших органів влади та іншими особами у складі організованої групи дій щодо одержання неправомірної вигоди в особливо великих розмірах, поєднаної з вимаганням такої вигоди за вчинення дій в інтересах вигодонадавача та третіх осіб", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, розслідування проводиться за попередньою правовою кваліфікацією ч.3 ст. 28, ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Повідомляється, що відомості по справі були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 10 листопада.

У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо, що детективи Національного антикорупційного бюро України розпочали досудове розс...

Опубліковано НАБУ 14 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше керівник департаменту фінансового контролю і моніторингу способу життя НАЗК Анна Соломатіна повідомляла, що передала пакет документів, які свідчать про корупцію у відомстві Генеральній прокуратурі, проте з невідомих причин вони були вилучені і повернені назад в агенство. За словами Соломатіної, також документи були передані детективам НАБУ.