ua en ru

НАБУ не бачить потреби у повторних допитах відстороненого голови ДФС Насірова

НАБУ не бачить потреби у повторних допитах відстороненого голови ДФС Насірова Фото: НАБУ поки не має наміру повторно допитувати Насирова

На допитах Насіров не відповів на більш ніж половину питань

Національне антикорупційне бюро не бачить необхідності у повторних допитах відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це прес-служба відомства повідомила на сторінці НАБУ у Facebook.

"У відповідь на запити ЗМІ про плани повторно допитувати відстороненого голови Державної фіскальної служби повідомляємо, що в даний час цей допит доцільний тільки у випадку, якщо підозрюваний сам погодиться прийти і повідомити нові факти чи обставини, що стосуються надання розстрочок зі сплати ренти за надрокористування компаніям, задіяним по "газових схемах Онищенка", - йдеться у повідомленні.

НАБУ підкреслює, що на попередніх допитах, зокрема 17 березня, Насіров по суті не відповів на більш ніж половину питань. Це, на думку слідчих, свідчить про те, що підозри проти чиновника обґрунтовані. Крім того, його заяви містять багато іншої недостовірної інформації.

Виходячи з вищесказаного, НАБУ заявляє, що має достатньо доказів незаконності рішень глави ДФС і в даний момент не вимагає проведення повторних допитів підозрюваного, якщо він сам у них не зацікавлений.

НАРАЗІ ПОТРЕБИ У ПОВТОРНОМУ ДОПИТІ ГОЛОВИ ДФС НЕМАЄ У відповідь на запити ЗМІ щодо планів повторно допитувати відсторон...

Опубліковано НАБУ 5 квітня 2017 р.

Нагадаємо, Спеціальна антикорупційна прокуратура затримала керівника департаменту погашення зобов'язань ДФС по справі Насірова.