ua en ru

НАБУ повернуло до "Охматдиту" радіологічне обладнання

НАБУ повернуло до "Охматдиту" радіологічне обладнання Фото: "Охматдит" (sai.gov.ua)

Обладнання придбане за кошти державного бюджету 5 років тому

Національне антикорупційне бюро України повернуло до Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" радіологічне обладнання для діагностики та лікування онкохворих дітей. Про це повідомила депутат Верховної Ради України Анна Гопко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Нарешті завдяки НАБУ (не МВС) ми повернули до НДСЛ "Охматдит" надважливе радіологічне обладнання для діагностики та лікування онкохворих дітей - трьохмодальної системи AnyScan ОФФЕКТ/КТ/ПЕТ. Обладнання придбане за кошти державного бюджету 5 років тому, з провини недобросовісного постачальника лише зараз нарешті потрапило до "Охматдиту", - зазначила парламентар.

Нарешті завдяки НАБУ (не МВС) ми повернули до ДНСЛ “Охматдит” надважливе радіологічне обладнання для діагностики та лікування онкохворих дітей - трьохмодальної системи AnyScan ОФФЕКТ/КТ/ПЕТ. Обладнання придбане за кошти державного бюджету 5 років тому, з провини недобросовісного постачальника лише зараз нарешті потрапило до Охматдиту. Дякую Артему Ситнику та його Заступникам, слідчим за оперативну роботу. Бо ми готові були як депутати-опікуни самостійно їхати і це обладнання з лав-складу корупціонерів звільняти

Опубліковано Hanna Hopko 9 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Міністерство охорони здоров'я має усунути будь-які причини затримок робіт на першій черзі нового сучасного лікувального діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".