ua en ru

У НАБУ повідомили про завершення голосування за кандидатів до Ради громадського контролю

У НАБУ повідомили про завершення голосування за кандидатів до Ради громадського контролю Фото: завершилося інтернет-голосування за кандидатів до складу Ради громадського контролю при НАБУ

Офіційні результати голосування буде оприлюднено на сайті НАБУ 6 червня

У Національному антикорупційному бюро (НАБУ) у середу, 31 травня, о 21:00 завершилося рейтингове інтернет-голосування за кандидатів до складу Ради громадського контролю при НАБУ. Про це повідомляє прес-служба бюро.

"Процес голосування відзначився активністю виборців. У ньому взяв участь 17 181 громадянин, який проживає на території України. Це - найбільша кількість виборців з-поміж інтернет-голосувань, під час яких обиралися кандидати до громадських рад різних державних органів України", - йдеться у повідомленні НАБУ.

У бюро повідомили, що офіційні результати голосування у формі списку з прізвищами 15 осіб, які набрали найбільше голосів, будуть розміщені на сайті НАБУ 6 червня до 18:00.

Зазначається, що захист процесу від зовнішнього втручання забезпечувала Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України, а моніторинг процесу голосування - ГО "Електронна демократія".

Нагадаємо, рейтингове інтернет-голосування за кандидатів до складу Ради громадського контролю при НАБУ розпочалося о 9:00 у середу, 31 травня.