ua en ru

У НАБУ стартував конкурс з формування складу Ради громадського контролю

У НАБУ стартував конкурс з формування складу Ради громадського контролю Фото: НАБУ

Голосування триватиме сьогодні протягом дня з 9:00 до 21:00

В Національному антикорупційному бюро (НАБУ) сьогодні о 9:00 почалося відкрите рейтингове інтернет-голосування за кандидатів до складу Ради громадського контролю при НАБУ. Про це повідомляє прес-служба НАБУ Facebook.

"31 травня о 9:00 почалося відкрите рейтингове інтернет-голосування за осіб, які виявили бажання працювати у складі Ради громадського контролю при НАБУ. Голосування триватиме протягом усього дня - з 9:00 до 21:00", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, проголосувати за представників громадських об'єднань можуть всі громадяни, що проживають на території України. Одна людина має право вибрати до 15 кандидатур серед 56-ти претендентів від 35 організацій.

Так, кожному виборцю на голосування відведено 15 хвилин. Якщо з технічних причин громадянин не встигне проголосувати, спробу можна повторити через 5 хвилин.

Відповідно до Закону "Про Національне антикорупційне бюро України" Рада громадського контролю утворюється у складі 15 осіб. У її завдання входить забезпечувати прозорість і громадський контроль за діяльністю НАБУ.

СТАРТУВАЛО ГОЛОСУВАННЯ ЗА КАНДИДАТІВ ДО СКЛАДУ ЗАРАДИ ГРОМАДСЬКОГО КОНТРОЛЮ ПРИ НАБУ 31 травня о 9:00 розпочалося відкрит...

Опубліковано НАБУ 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники громадських організацій з усієї України прийшли під стіни НАБУ з вимогою включити їх членів, яких, за їх словами, незаконно зареєстрували в якості кандидатів у члени Ради громадського контролю НАБУ.