ua en ru

НАБУ проводить обшуки у помічника Ляшка по справі про пропозицію хабара Супрун

НАБУ проводить обшуки у помічника Ляшка по справі про пропозицію хабара Супрун Фото: НАБУ (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

Помічника Ляшка підозрюють у тому, що він пропонував хабар керівнику МОЗ

Національне антикорупційне бюро України проводить обшуки у помічника лідера Радикальної партії Олега Ляшка Олександра Богачова у справі про пропозицію хабара в. о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун. Про це Ляшко повідомив в Facebook.

"НАБУ проводить обшуки у мого помічника Олександр Богачова, який нібито пропонував хабара Уляні Супрун за поставку медичного обладнання до міської лікарні міста Вишневе", - повідомив Ляшко.

НАБУ проводить обшуки у мого помічника Олександр Богачов, який начебто пропонував хабаря Уляні Супрун за поставку медичн...

Опубліковано Олегом Ляшком 7 березень 2018 р.

Зазначимо, "Українська правда" з посиланням на джерела повідомляла, що обшуки проходять ще й у кабінеті міського голови Вишневого Іллі Дікова. Нібито Богачов від імені Дікова пропонував у вигляді хабара керівнику МОЗ квартиру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ провело обшуки в офісі "Селидіввугілля" у справі про зловживання на тендерах. Як раніше повідомляло РБК-Україна, НАБУ активно цікавиться компаніями, які виграють тендери на сотні мільйонів гривень. Зокрема, Солом'янський районний суд Києва дав детективам доступ до рахунків і майна цілого ряду компаній, які отримували кошти від переможців тендерів ДП "Селидіввугілля". Саме ці чотири компанії зараз асоціюють з ім'ям Віталія Кропачова, якого ЗМІ називають новим "контролером" державного вугільного сектора.