ua en ru

НАБУ продовжує розслідування провадження щодо заяв Онищенка, - Ситник

НАБУ продовжує розслідування провадження щодо заяв Онищенка, - Ситник Фото: Артем Ситник (flickr.com nab_ukr)

Онищенка було опитано, однак детективи почули від нього лише загальні фрази

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) продовжує розслідування кримінального провадження щодо заяв депутата Верховної ради Олександра Онищенка. Про це на брифінгу повідомив директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Коли були перші заяви Онищенко, це було дуже давно, було зареєстровано провадження за цими заявами, там про підкуп депутатів... Вони (кримінальні провадження, - ред.) носили загальний характер, але були заяви. Ми провели опитування пана Онищенка, але нічого конкретного він не сказав... Зараз детективи спілкуються з ним (з Онищенко, - ред)", - сказав він.

Ситник зазначив, що провадження продовжується.

"Виробництво не закрита і триває", - сказав Ситник.

Нагадаємо, як зазначав голова НАБУ, відомство поки не отримало згоди від нардепа Олександра Онищенка на передачу плівок будь-яким законним способом.

Як повідомлялося, парламентар раніше заявив, що готовий передати НАБУ оригінали записів, на яких, зокрема, чути голос, схожий на голос голови держави Петра Порошенко. Відзначимо, плівки Онищенко, на яких, зокрема, записано голос, схожий на голос президента, були оприлюднені 18 квітня у ефірі телеканалу NewsOne.