ua en ru

НАБУ підтверджує затримання ГПУ свого колишнього співробітника за вимагання

НАБУ підтверджує затримання ГПУ свого колишнього співробітника за вимагання Фото: НАБУ

У НАБУ заявили, що затриманий чиновник не працює в бюро з лютого 2017 року

В Національному антикорупційному бюро України заявили, що затриманий чиновник за вимагання 300 тисяч доларів не є співробітником бюро з лютого 2017 року. Про це повідомила прес-служба НАБУ Facebook.

"Наголошуємо, що чоловік, прізвище якого згадується в ЗМІ, не працює в Національному антикорупційному бюро з лютого 2017 року. Посада, яку ця особа займала, поки вакантна - конкурс на її заміщення було оголошено 12 квітня квітня 2017 Розпорядженням директора НАБУ, про що було повідомлено на офіційному сайті", - йдеться в повідомленні.

ЗАТРИМАНИЙ ГПУ ХАБАРНИК НЕ Є ПРАЦІВНИКОМ НАБУ (ОНОВЛЕНО) Ще раз наголошуємо, що жоден із працівників НАБУ не був затрим...

Опубліковано НАБУ 20 травня 2017 р.

Нагадаємо, вчора ГПУ повідомила, що в Сумській області співробітник Національного антикорупційного бюро України разом із спільником вимагали від власниці торгової марки та мережі магазинів 300 тисяч доларів за припинення кримінального переслідування та закриття кримінального провадження щодо неї. У НАБУ заперечували цю інформацію. За інформацією РБК-Україна, мова йде про Олександра Самковом, який на момент подання е-декларації обіймав посаду заступника начальника відділу оперативно-технічного управління НАБУ.