ua en ru

НАБУ направило в Генпрокуратуру пакет документів для екстрадиції матері Онищенко

НАБУ направило в Генпрокуратуру пакет документів для екстрадиції матері Онищенко Фото: НАБУ

Інесу Кадирову підозрюють у співучасті в газових махінаціях Онищенко

Національне антикорупційне бюро України направив у Генеральну прокуратуру України пакет документів для початку процедури екстрадиції матері нардепа Олександра Онищенка Інеси Кадирової. Про це повідомляє прес-служба НАБУ Facebook.

"НАБУ направив до ГПУ для подальшого направлення до компетентних органів Іспанії повний пакет документів, необхідний для початку процедури екстрадиції Інеси Кадирової, громадянки України, за версією слідства - співорганізатора так званої "газової схеми", в результаті якої інтересам держави завдано збитків на суму близько 3 млрд гривень", - йдеться в повідомленні

Повідомляється, що після отримання оригіналів документів суд Іспанії буде приймати рішення про застосування так званого екстрадиційного арешту чи іншого запобіжного заходу до розгляду питання про екстрадицію Кадирової в Україну.

НАБУ направив до ГПУ для подальшого скерування компетентним органам Іспанії повний пакет документів, необхідний для поч...

Опубліковано НАБУ 12 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Онищенко заявляв, що його мати в Іспанії знаходиться на волі. За його словами, іспанський суд відпустив Інесу Кадирову на свободу у зв'язку з політичним переслідуванням.