ua en ru

НАБУ опублікувало докази причетності глави штабу Трампа до "чорної бухгалтерії" ПР

НАБУ опублікувало докази причетності глави штабу Трампа до "чорної бухгалтерії" ПР Фото: Пол Манафорт фігурує у "чорній бухгалтерії" ПР

Останній запис у "книзі" стосовно Манафорта датується 5 жовтня 2012 року

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) опублікувало докази причетності глави штабу кандидата в президенти США Дональда Трампа Пола Манафорта до "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"Серед прізвищ осіб у списку так званої "чорної бухгалтерії Партії регіонів", яку за заявою В.Трепака розслідують детективи Національного антикорупційного бюро України, значиться з-поміж інших Пол Манафорт. Відповідно до списків, на витрати, пов’язані з даною особою, починаючи з 20.11.2007 року було виділено загалом понад 12,7 млн доларів", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, останній запис у "книзі" стосовно Манафорта датується 5 жовтня 2012 року.

НАБУ опублікувало докази причетності глави штабу Трампа до "чорної бухгалтерії" ПР

Фото (Facebook НАБУ): інформація про Манафорта в "чорної бухгалтерії"

"Наголошуємо, що наявність прізвища Манафорта у "списках" не означає, що він дійсно отримав ці кошти, адже у графі отримувачів містяться підписи інших осіб. Досудове розслідування у даному провадженні триває", - додали у відомстві.

У відповідь на численні запити ЗМІ з проханням надати інформацію про згадки ім’я Пола Манафорта у списках так званої «Чо...

Опубліковано НАБУ 18 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава штабу Трампа заперечує отримання 12,7 млн доларів з "чорної бухгалтерії" ПР.