ua en ru

Глава штабу Трампа заперечує отримання 12,7 млн доларів з "чорної бухгалтерії" ПР

Глава штабу Трампа заперечує отримання 12,7 млн доларів з "чорної бухгалтерії" ПР Фото: Манафорт заперечує свою причетність до "чорної бухгалтерії" ПР

За його словами, припущення про отримання ним готівкових платежів від ПР - необґрунтовані, дурні і безглузді

Глава передвиборного штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, екс-радник Віктора Януковича Пол Манафорт заперечує отримання 12,7 млн доларів "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Про це у своєму Twitter повідомляє журналіст телеканалу NBC Хейлі Джексон.

Манафорт стверджує, що ніколи не працював на владу України або Росії.


"Я ніколи не отримав жодної незаконної оплати ... Припущення, що я отримував якісь готівкові платежі - необґрунтовані, дурні й безглузді", - сказав глава штабу Трампа.

При цьому він підтвердив, що консультує політиків як в США, так і за кордоном.

Манафорт зазначив, що всі політичні виплати, які прямували йому, були призначені для його команди (як місцевої так і за кордоном), яка проводить для нього опитування і дослідження, для належного проведення виборів і телевізійної реклами.

Керівник передвиборного штабу Трампа підкреслив, що його робота в Україні закінчилася після виборів у жовтні 2014 року, а стаття в The New York Times є атакою на його репутацію, так як журналісти не дотримувалися стандартів і не перевірили фактів.

Манафорт додав, що в журналістському матеріалі немає доказів про отримання ним готівкових коштів від будь-якого з українських чиновників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава штабу Трампа фігурує в документах "чорної бухгалтерії" ПР.