ua en ru

НАБУ звернулося до іноземних партнерів із запитом на розшук і затримання Онищенко

НАБУ звернулося до іноземних партнерів із запитом на розшук і затримання Онищенко Фото: Олександр Онищенко

Відмова в розшуку Інтерполу Онищенко не забороняє НАБУ співпрацювати з компетентними органами інших країн

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) звернулася до іноземних партнерів із запитом на розшук і затримання нардепа Олександра Онищенка. Про це повідомляє прес-служба НАБУ Facebook.

"Зараз Бюро ведеться співпраця з рядом іноземних партнерів. Володіючи інформацією про можливе перебування Олександра Онищенка на території деяких країн, НАБУ звернулося до них з відповідними запитами", - йдеться в повідомленні.

Крім того, НАБУ повідомляє, що рішення Інтерполу про оголошення в розшук Онищенко, допомогло б швидше його затримати.

"Втім, відмова у запиті української сторони, не забороняє співпраця Національного бюро з компетентними органами інших країн в контексті розшуку, затримання і, в подальшому, можливої екстрадиції Олександра Онищенка", - повідомляє НАБУ.

НАБУ ЗВЕРНУЛОСЯ ДО ІНОЗЕМНИХ ПАРТНЕРІВ ІЗ ЗАПИТАМИ ПРО РОЗШУК ТА ЗАТРИМАННЯ ОНИЩЕНКА Рішення Інтерполу про оголошення у...

Опубліковано НАБУ 4 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура України направила компетентним органам Іспанії документи, необхідні для початку процедури екстрадиції в Україну Інеси Кадирової, матері депутата Верховної Ради Олександра Онищенка.