ua en ru

Наглядова рада "Нафтогазу" готова брати участь у робочій групі по залученню інвестора до ГТС

Наглядова рада "Нафтогазу" готова брати участь у робочій групі по залученню інвестора до ГТС Фото: НАК "Нафтогаз" (РБК-Україна)

Наглядова рада готова взяти участь у робочій групі Кістіона

Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" визначила трьох членів, які готові брати участь у засіданнях урядової робочої групи з ведення переговорів щодо залучення іноземних партнерів до управління газотранспортною системою (ГТС) України. Про це РБК-Україна повідомило джерело в уряді.

"Наглядова рада готова взяти участь у робочій групі Кістіона (робоча група по веденню переговорів, яку очолює віце-прем'єр Володимир Кістіон, - ред.). Вчора, наскільки мені відомо, (на засіданні наглядової ради" Нафтогазу", - ред.) було прийнято рішення про виділення трьох членів, які, по мірі готовності, що будуть брати участь в засіданнях робочої групи, зустрічатися з потенційними кандидатами і готові отримувати будь-яку переписку на цю тему ", - сказало джерело.

За словами співрозмовника, в "Нафтогазі" сподіваються на позитивну динаміку ведення переговорів та наявність кваліфікованих фахівців зі сторони уряду і сподіваються на результативну роботу Rothschild, який був притягнутий НАК до розробки плану, зокрема, щодо залучення іноземного партнера до управління ГТС України.

Нагадаємо, раніше глава НАК Андрій Коболєв заявив, що "Нафтогаз України" не бере участі у переговорах з потенційними зарубіжними партнерами з управління українською газотранспортною системою, їх веде уряд.