ua en ru

На ДП "Поліграфкомбінат "Україна" будуть запроваджені більш жорсткі режимні умови, – МВС.

На держпідприємстві "Поліграфкомбінат "Україна" будуть запроваджені більш жорсткі режимні умови, повідомляє прес-служба МВС України. "Як відомо, 25 січня на засіданні Ради національної безпеки та оборони України було прийнято рішення про забезпечення охорони режимного об‘єкту держпідприємство "Поліграфкомбінат "Україна" Внутрішніми військами МВС України", – йдеться у повідомленні. Як повідомив заступник міністра внутрішніх справ Олександр Савченко, наразі в МВС тривають підготовчі заходи для взяття під охорону цього режимного об'єкту.

Водночас Кабінетом міністрів України опрацьовується питання щодо надання ДП "Поліграфкомбінат "Україна" особливого статусу, відповідно до якого на підприємстві будуть запроваджені більш жорсткі режимні умови, що унеможливить самовільний доступ та територію цього об'єкта будь-яких осіб, у тому числі народних депутатів України.
Нагадаємо, 25 січня 2010 р. Президент України Віктор Ющенко заявив, що народні депутати від Партії регіонів захопили кабінет директора поліграфкомбінату "Україна".
Раніше, Партія регіонів звинуватила представника Кабінету міністрів у спробі рейдерського захоплення поліграфкомбінату "Україна", який друкує виборчі бюлетені.

На ГП "Полиграфкомбинат "Украина" будут внедрены более жесткие режимные условия.