ua en ru

На завищенні тарифів ЖКГ київська влада "заробляє" 2,6 млрд грн на рік, - Монтян

На завищенні тарифів ЖКГ київська влада "заробляє" 2,6 млрд грн на рік. Про це в онлайн-конференції на сайті РБК-Україна заявила кандидат у депутати ВР по 212 виборчому округу м. Києва Тетяна Монтян.

"Собівартість обслуговування багатоквартирного житлового будинку ... стелі 3,5, доглянута прибудинкова територія становить 1,8 грн за метр. У різних будинках тарифи коливаються від 3 до 15 грн, як у будинку на Раїси Окіпної, 18, де існує потужна мафіозна комунальна група опозиціонера Мартиненко, Жванія. Я рахувала, що по самому мінімуму в Києві Попов, Мазурчак і вся ця зграя кладуть собі в кишеню в рік 2,6 млрд грн. тільки на завищенні того, що вони пишуть в платіжках. Хто в здоровому глузді віддасть такий куш людям, які створили ОСББ? Тому комунальні мафіозі, які отримують від 50 до 150 тис. грн з кожного будинку в місяць зовсім не жадають віддавати таку смачну шкварочку людям, які створили ОСББ", - заявила Монтян.

За її словами, для створення ОСББ та виведення будинку з власності ЖЕКу необхідно заручатся допомогою охоронної фірми.

"Нам в нашому будинку довелося найняти цілу охоронну фірму, причому чеченців, щоб вибити з дому цілий мафіозний клан Мхітаряном, власників ЖЕКів "Рада". Тож те, що розповідають Попов, Кучук, Мазурчак, Денисенко - це настільки шалена і цинічна брехня, що це слухати не можна без гіркого сміху", - сказала Монтян.

Нагадаємо, вибори до Верховної Ради відбудуться 28 жовтня 2012 р.