ua en ru

На виході з виборчих дільниць у Львові, Івано-Франківську та Тернополі буде проведено опитування виборців

На виході з виборчих дільниць у день голосування 31 жовтня 2010 р. у Львові, Івано-Франківську та Тернополі буде проведено опитування виборців. Соціологічна група "Рейтинг" здійснить місцевий екзит-пол.

Загалом опитування відбуватиметься на 96 виборчих дільницях, повідомляє Соціологічна група "Рейтинг". Залежно від фактичної явки виборців на цих дільницях буде опитано близько 6000 респондентів, зокрема близько 3000 респондентів у Львові та не менш ніж по 1500 - у Тернополі та Івано-Франківську. Респонденти вкидатимуть анкети з результатами свого голосування до спеціальних скриньок, що гарантуватиме анонімність їхніх відповідей.

Під час проведення опитування у кожному з міст респонденти матимуть можливість позначити, за кого вони голосували на виборах міського голови та міської ради (за яку партію).

Крім того, респондентам буде запропоновано відповісти на тих же умовах анонімності на кілька додаткових питань, що дозволять провести спеціальний електоральний аналіз, зокрема щодо електоральних перетоків.

Результати екзит-полу буде оприлюднено 31 жовтня після 22 години в ефірі телемарафону "Свобода вибору".