ua en ru

На станціях Київського метрополітену протягом 2012 р. сталося 82 випадки травмування пасажирів

Протягом 2012 року на станціях Київського метрополітену трапилося 82 випадки травмування пасажирів. Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

Причиною 42 із них стала особиста необережність пасажирів - люди оступаються, прямуючи по платформі або сходах станції, втрачають рівновагу на ескалаторах, сходах та платформах тощо. До 30 травматичних випадків призвело порушення пасажирами правил користування метрополітеном, а саме: перебування на території метрополітену в стані алкогольного сп'яніння, біг по платформі та сходах, недотримання заходів індивідуальної безпеки під час перебування на ескалаторі тощо. Через погіршення самопочуття за звітний період травмувалося 8 пасажирів, ще двоє отримали травми з інших причин.

37% від загальної кількості травмованих пасажирів - це люди похилого віку. Однак, у 9 випадках травми різного ступеню тяжкості отримали діти віком від 2 до 7 років. При цьому, 8 із них травмувалися на ескалаторах станцій. Порівняно з аналогічним періодом 2011 року, травмування дітей збільшилось на 4 випадки.

Читайте також: Роботи на станції метро "Львівська брама" почнуться вже в 2013 р., - Попов