ua en ru

На систему цивільної оборони Дніпропетровської обл. в 2013-2015 рр. буде витрачено 65,52 млн грн

Начальник ГТУ ДержНС в Дніпропетровській області Ігор Романюк в ході розширеної колегії керівного складу цивільного захисту області повідомив, що в період 2013-2015 рр. програма з цивільного захисту населення буде профінансована у розмірі 65 ,52млн грн. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Фінансування програми реалізовуватиметься за рахунок коштів обласного бюджету. "У 2013-2015 роках на виконання заходів програми по цивільному захисту населення і протипожежної безпеки заплановані кошти обласного бюджету у розмірі 65,52 млн грн", - сказав він.

Романюк також відзначив, що в поточному році пріоритетним для ДержНС є придбання пожежно-рятувального човна класу "річка-море", апаратів на стислому повітрі для захисту життя і здоров'я особового складу при виконанні оперативно-рятувальних і пожежних робіт.

У 2012 році підрозділи Дніпропетровського обласного МНС ліквідували більше 19 тис. надзвичайних подій, в результаті яких були врятовані 384 людини, з низ 44 - діти. За минулий рік підрозділами МНС було ліквідовано або знешкоджено 30 тис. вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Янукович затвердив положення про Державну службу з надзвичайних ситуацій