ua en ru

На шахті в Донецькій області через аварію загинули 4 шахтарі

За попередніми даними, у Донецькій області смертельно травмовано четверо гірників. Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

За попередніми даними, у Донецькій області смертельно травмовано четверо гірників. Про це повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

Сьогодні об 11:44 в похилому ходку № 2 пл. (тупикова виробка) шахти "Свято-Покровська" ТОВ "Техіннновація" в Олександрівському районі сталася пожежа.

"На момент аварії в шахті перебували 28 осіб, на аварійній ділянці - 12. За попередніми даними, смертельно травмовано четверо шахтарів", - повідомив заступник директора департаменту розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації Павло Золотопупов.

На підприємство викликані відділення гірничорятувальної служби.

Нагадаємо, у Донецькій області в м. Добропілля на шахті "Алмазна" ДТЕК Шахтоуправління Добропольское 21 листопада о 23:02 при доставці секції механічного кріплення був смертельно травмований гірник з ремонту гірничих виробок 1972 року народження.

14 вересня поблизу с. Індустрія Антрацитівського району у покинутій несанкціонованій копальні на глибині близько 90 м було виявлено тіла трьох загиблих осіб, які 13 вересня спустилися в копальню та не повернулися на поверхню.

13 вересня у Донецькій області в результаті обвалення породи на шахті загинув гірник.