ua en ru

У Луганській обл. три особи загинули у несанкціонованій копальні

О 17:20 14 вересня поблизу с. Індустрія Антрацитівського району у покинутій несанкціонованій копальні на глибині близько 90 м було виявлено тіла трьох загиблих осіб, які 13 вересня спустилися в копальню та не повернулися на поверхню.

О 17:20 14 вересня поблизу с. Індустрія Антрацитівського району у покинутій несанкціонованій копальні на глибині близько 90 м було виявлено тіла трьох загиблих осіб, які 13 вересня спустилися в копальню та не повернулися на поверхню. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

О 19:10 тіла загиблих піднято. Попередня причина загибелі - недостатність кисню у повітрі.

На місці події працювало два відділення Державної воєнізованої гірничорятувальної служби Міненерговугілля.

За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.

Нагадаємо, 13 вересня у Донецькій області в результаті обвалення породи на шахті загинув гірник.

8 вересня у Донецькій області на шахті "Добропільська" ДТЕК шахтоуправління "Добропільське" 8 вересня при виконанні підземних робіт був смертельно травмований гірник 1986 р.н.

23 серпня в Луганській області через обвалення породи загинув гірник. Трагедія сталася у м. Зимогір'я Слов'яносербського району на шахті "Черкаська" ДП "Луганськвугілля" на горизонті 580 м.

Раніше в серпні у Донецькій області в результаті обвалення гірської породи на горизонті 815 м загинули два шахтарі на шахті ВАТ "Покровська".

Тут же, у Донецькій обл., подібна трагедія сталася наприкінці липня. У шахті "Новодонецька" внаслідок вивалу породи, що спричинило за собою падіння бруса, загинув гірник очисного забою 1984 р.н.