ua en ru

На сайті Міністерства освіти, молоді та спорту сьогодні будуть проводитися обговорення з приводу балу для профільних предметів

На сайті Міністерства освіти, молоді та спорту сьогодні будуть проводитися обговорення з приводу балу для профільних предметів. Про це під час прямої телефонної лінії в газеті "Аргументи і факти" повідомив міністр освіти, молоді та спорту Дмитро Табачник, передає кореспондент РБК-Україна".

"На сайті Міністерства освіти, молоді та спорту 10 вересня цього року будуть проводитися обговорення з приводу балу для профільних предметів. Нещодавно один з громадських партнерів міністерства, всеукраїнська громадська організація "Опора" запропонувала підвищити бал профільного предмета до 162 балів, крім того, існує ряд інших пропозицій із цього приводу", - зазначив міністр.

Причиною таких пропозицій, за словами міністра, стало те, що багато абітурієнтів не мають достатньо знань при вступі у вищі навчальні заклади. "Потім страшно прийти до такого лікаря або вчителя", - додав Табачник.