ua en ru

На п'ятому поверсі Будинку профспілок стався вибух, є постраждалі, - джерело

На п'ятому поверсі Будинку профспілок (Київ, Майдан Незалежності) сьогодні стався вибух. Про це РБК-Україна повідомили джерела, що знаходяться в Будинку профспілок.

На п'ятому поверсі Будинку профспілок (Київ, Майдан Незалежності) сьогодні близько 11:00 стався вибух. Про це РБК-Україна повідомили джерела, що знаходяться в Будинку профспілок.

За словами джерел, вибух стався в кабінеті №517. Вікна кабінету знаходяться за екраном, що висить на Будинку профспілок. Причиною вибуху, за словами джерел, став спалах суміші « коктейлю Молотова».

В результаті вибуху постраждали декілька активістів «Правого сектору», одному з них, за попередніми даними, відірвало кисть руки. У другого травмовано обличчя. Поранених госпіталізовано.

Офіційно в правоохоронних органах доки цію інформацію не коментують.

Активісти «Правого сектору», не пустивши кореспондента РБК-Україна на п'ятий поверх Будинку профспілок, сказали що лікарі приїжджали, бо одному з активістів стало погано після санітарної обробки поверху.

Водночас, ніхто з керівництва штабів Євромайдану не підтвердив РБК-Україна інформацію про вибух. За даними РБК-Україна, зараз на другому поверсі Будинку профспілок проходить екстрене засідання лідерів Евромайдана .

У Будинку профоюзов знаходяться штаби активістів Євромайдану. На п'ятому поверсі розташовуються активісти «Правого сектора».