ua en ru

На Великдень громадський транспорт працюватиме в особливому режимі

Для забезпечення належних пасажирських перевезень мешканців та гостей столиці під час святкування Великодня, у ніч з 23 на 24 квітня 2011 р. наземний транспорт працюватиме у посиленому режимі. Як повідомляє КП "Київпастранс", роботу фунікулеру та маршрутів громадського транспорту звичайного та таксомоторного режимів руху буде організовано до 02:00 24 квітня та розпочато з 05:00 24 квітня. А саме:
1. маршрути звичайного режиму руху:
- тролейбусні маршрути;
- трамвайні маршрути;
- автобусні маршрути;
2. автобусні маршрути в режимі маршрутного таксі.
Також буде впроваджено додаткову зупинку з режимом роботи "на вимогу" на тролейбусних маршрутах біля храму "Всіх Святих" в районі шляхопроводу по проспекту Дружби народів у напрямку станції метро "Либідська". Зупинка діятиме з 23 по 25 квітня, а також у нічний час з 23 на 24 квітня.
Крім того, 24 квітня, після завершення церковних обрядів, з 05:00 до 10:00 буде збільшено кількість рухомого складу на маршрутах наземного громадського транспорту, які пролягають біля місць проведення богослужінь.
З нагоди святкування світлого Христового Воскресіння змінюється також режим роботи Київського метрополітену. Відтак, за інформацією комунального підприємства, у ніч з 23 на 24 квітня роботу метрополітену буде продовжено на одну годину. Вранці 24 квітня станції Київського метрополітену відкриються для пасажирів на одну годину раніше.