ua en ru

На відкритті фондових торгів у США 29 березня очікується пониження провідних індексів

На відкритті фондових торгів у США 29 березня 2012 р. очікується пониження провідних індексів. Негативний початок торгового дня, на думку аналітиків, буде обумовлений песимізмом інвесторів щодо статистичної інформації, що свідчить про уповільнення зростання світової економіки.

Окрім цього, трейдери з побоюванням чекають доповіді Міністерства праці США, яке сьогодні повідомить про кількість первинних вимог щодо виплати з безробіття за тиждень, який завершився 24 березня 2012 р. Аналітики прогнозують, що цей показник підвищиться з 348 тис. до 350 тис. вимог.

У сегменті корпоративних новин інвестори звернуть увагу на великого рітейлера Best Buy і виробника електроніки Research In Motion, які сьогодні опублікують свої квартальні результати.

Незважаючи на негативну ситуацію на ринку, деякі експерти все ж таки налаштовані оптимістично напередодні публікації остаточних даних по динаміці ВВП США в IV кварталі 2011 р. Аналітики прогнозують, що попередня оцінка, згідно з якою показник виріс в квартальному численні на 3,0%, буде підтверджена.

Станом на 14:40 за київським часом котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones знизилися на 32,00 пункту (-0,25%), на індекс S&Р - на 3,60 пункту (-0,26%), на індекс Nasdaq - на 5,50 пункту (-0,20%).

Нагадаємо, фондові торги в США 28 березня завершилися зниженням провідних індексів в середньому на 0,5%.