ua en ru

На відкритті фондових торгів в США 13 червня очікується незначне підвищення провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 13 червня 2011 р. очікується незначне підвищення провідних індексів після зниження на минулому тижні, викликаного побоюваннями про уповільнення відновлення світової економіки. Незважаючи на відсутність будь-яких макроекономічних даних сьогодні, цього тижня очікується вихід важливої ​​статистики, що має додати волатильності торгів після негативу, що спостерігався за підсумками шести тижнів поспіль.

На світовому фондовому ринку напередодні відкриття американської сесії спостерігається наступна ситуація: європейські індикатори незначно відступили на початку торгів, азіатські індекси продемонстрували різноспрямовану динаміку за підсумками сесії.

У Китаї майбутньої ночі вийде індекс споживчих цін за червень ц.р., очікується зростання показника на 6%. Тим не менш, інвестори будуть аналізувати звіт на предмет наявності факторів, що свідчать про уповільнення зростання другої в світі економіки.

Помітний рух в ході сьогоднішньої сесії очікується в акціях перестрахувальної компанії Transatlantic Holdings Inc., папери якої подорожчали на 10% на торгах у Німеччині після того, як компанія дала згоду на злиття зі швейцарською Allied World Assurance Company Holdings AG.

Котирування виробника упаковки і тари для харчових продуктів Bemis Company Inc. можуть піти в "червону" зону на тлі пониження аналітиками Goldman Sachs Group Inc. оцінки акцій компанії. Аналогічна динаміка може спостерігатися в паперах Gilead Sciences Inc. після того, як 10 червня компанію викликали в суд у справі про виробництво і поширення низки лікарських препаратів.

Зростання вартості акцій очікується у Wendy's/Arby's Group після того, як оператор мереж ресторанів швидкого харчування оголосив про плани продати мережу Arby's Restaurant Group Inc. компанії Roark Capital Group.

Станом на 14:25 за київським часом котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones виросли на 43,00 пункту (+0,36%), на індекс S&P - на 4,70 пункту (+0,37%), на індекс Nasdaq - на 5,75 пункту (+0,26%).