ua en ru

На окрузі №211 надійшло 8 тис. заявок про голосування на дому

На виборчому окрузі №211 (Голосіївський район Києва) протягом останніх днів дільничні виборчі комісії отримали понад 300 звернень виборців з проханням голосувати на дому. Таких заяв в районі вже біля 8 тис., у всіх один діагноз - ГРВІ. Більшість заяв написана однією рукою, повідомляє прес-служба партії "Фронт змін".

"Явним фактом фальсифікацій стали додані до заяв довідки з неіснуючої вже більше як 10 років філії поліклініки Голосіївського району. Довідки завізовані штампом "філія поліклініки Московського району по вул. Заболотного, 48А", - йдеться у повідомленні.

"На деяких дільницях ці заяви вже прийняті членами виборчих комісій, всупереч втручанню співробітників оперативних міліцейських груп і їх фіксації фальсифікацій. Так, на дільниці № 80014 комісія дозволила голосувати на дому 54 особам з 58 поданих заяв", - також зазначено у повідомленні.

Опозиціонери стверджують, що дані фальсифікації відбуваються під прикриттям членів комісій від провладної партії. Крім того, за повідмленням, сьогодні офіційним спостерігачам та уповноваженим особам надходять дзвінки з погрозами. Невідомі "просять" не ходити до ДВК і не втручатися у ситуації з заявами по голосуванню на дому.

Читайте також: На окрузі № 211 відбуваються масові маніпуляції з голосами студентів, - Бабенко