ua en ru

На допит в МВС з приводу подій у День Незалежності викликані Володимир Яворівський, В'ячеслав Кириленко, Олесі Доній і Олександр Турчинов

В рамках розслідування кримінальної справи з приводу подій у День Незалежності на допит вже викликані народні депутати з опозиційних фракцій - Володимир Яворівський ("БЮТ-Батьківщина"), В'ячеслав Кириленко і Олесі Доній (обидва - "Наша Україна-Народна самооборона"). Про це пише "Комерсант-Україна".

Джерела стверджують, що повістка на допит в МВС виписана і на першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова. Те, що він буде допитаний, підтвердив Володимир Поліщук. "Турчинов буде викликаний на допит поки в якості свідка як один з організаторів цього заходу. Він віддавав накази мітингувальникам шикуватися в колони і йти на Банкову, порушуючи рішення суду, - заявив начальник ЦГЗ ГУ МВС в Києві.- І якщо порушники чекають, що в міліції з ними говоритимуть ніжно і ласкаво, вони помиляються, це процесуальні дії, хай будуть готові до неприємних запитань".