ua en ru

На 4 сесії ВР парламент продовжить розгляд євроінтеграційних законів, - Рибак

На 4 сесії ВР парламент продовжить розгляд євроінтеграційних законів, оскільки питання підписання УА з ЄС як і раніше залишається відкритим.

На 4 сесії ВР парламент продовжить розгляд євроінтеграційних законів, оскільки питання підписання угоду про асоціацію з ЄС, як і раніше, залишається відкритим. Про це Рибак заявив в інтерв'ю, яке транслював телеканал "Рада", передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, що прийде час і Україна повернеться до розгляду питань підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, але після того, як в економіці України буде гарантія, що підприємства не будуть зупинятися, що люди будуть мати роботу і що після підписання цього договору не будуть закриті ті підприємства в Україні, як було в жовтні, вересні. Тому це питання залишається відкритим, але закони - це адаптація українських законів до європейських стандартів, усі закони, які ви назвали (євроінтеграційні), вони на четвертій сесії будуть розглянуті", - сказав Рибак.

Нагадаємо, що Верховна Рада України так і не розглянула, хоча мала намір, президентський проект закон про прокуратуру і так і не вирішила питання про звільнення Юлії Тимошенко, як і ряд інших євроінтеграційних законопроектів.