ua en ru

Н.Королевську і В.Хомутинніка пропонують включити до комітету економічних реформ при Президенті

Комітет з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва на своєму засіданні ухвалив звернення до Президента Віктора Януковича з рекомендацією включити до складу комітету економічних реформ при Президенті України голову комітету Наталію Королевську, а також голову комітету з питань податкової та митної політики Віталія Хомутинніка, повідомляє прес- служба Н.Королевської.
При створенні комітету з економічних реформ серед представників виконавчої влади та експертного середовища були включені керівники тільки двох комітетів ВР - з питань бюджету та з питань економічної політики. При цьому представники ключових комітетів ВР: комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва і комітету з податкової і митної політики в комітет з економічних реформ при Президенті включені не були.
З метою проведення консолідованої національної політики в сфері реформування економіки країни, реальних перетворень, а не тільки їх імітації, народні депутати вважають за доцільне розширити склад учасників комітету економічних реформ за рахунок включення до нього глав усіх профільних комітетів ВР, які безпосередньо займаються питаннями розробки та узгодження економічного законодавства.
Одноголосним рішенням членів комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва було рекомендовано звернутися до В.Януковича з рекомендацією включити до складу комітету економічних реформ при Президенті України Н.Королевську і В.Хомутинніка. Також народні депутати пропонують надати можливість опозиції делегувати своїх представників для участі в засіданнях комітету з економічних реформ.