ua en ru

М.Азаров завтра у Бельгії проведе переговори щодо запровадження зони вільної торгівлі та безвізового режиму між Україною і ЄС

Прем'єр-міністр України Микола Азаров завтра у Бельгії проведе переговори з керівництвом Єврокомісії щодо запровадження зони вільної торгівлі та безвізового режиму між Україною і ЄС. Про це він повідомив журналістам під час робочої поїздки до Чернігівської області, повідомляє прес-служба Кабміну.
"Завтра я відбуваю до Брюсселю, у мене там заплановано ряд зустрічей з керівництвом Європейської комісії та прем'єр-міністром Бельгії, на яких йтиметься про те, що ті переговорні процеси, які ведуться з Європейським Союзом із запровадження зони вільної торгівлі та безвізового режиму, щоб ще раз на найвищому рівні у ЄС підняти і спробувати знайти конкретні рішення", - зазначив прем'єр-міністр. М.Азаров підкреслив, що переговори між Україною та ЄС щодо створення зони вільної торгівлі проходять плідно, однак є проблеми, які будуть вирішуватися на рівні Президента Європейської Ради, Єврокомісара та інших керівників ЄС.