ua en ru

М.Азаров закликав сінгапурський бізнес інвестувати в Україну

Прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав сінгапурських бізнесменів інвестувати в українську економіку. Про це голова уряду заявив під час зустрічі з міністром-ментором Республіки Сінгапур Лі Куан Ю, повідомляє прес-служба Кабміну.

За словами М.Азарова, нова влада робить все для того, щоб в Україні була створена найбільш ліберальна податкова система і сприятливий інвестиційний клімат: «Наш план - вибудувати ліберальну, прозору систему оподаткування, щоб створити привабливий інвестиційний клімат».

Зокрема, прем'єр-міністр зазначив, що український Уряд активно працює над дерегуляцією підприємницької діяльності та інвестиційного клімату.

Крім того, М.Азаров запевнив, що українське банківське законодавство захищає інвестиції, які зарубіжні компанії вкладають в українську економіку: «У нас абсолютно ліберальне банківське законодавство, яке дозволить інвесторам не тільки вкладати інвестиції, але й при потребі їх вивезти. Інвесторам нічого боятися, вони спокійно можуть працювати в Україні».

Він запросив бізнесменів із Сінгапуру працювати в Україні. «Ми розраховуємо на ваш візит, який дозволить сінгапурським інвесторам краще пізнати нашу країну», - зазначив М.Азаров, звертаючись до міністра-ментора Республіки Сінгапур Лі Куан Ю.