ua en ru

М.Азаров: Уряд зробив все для того, щоб вибори в Україні пройшли вільно і демократично

Уряд зробив все від нього залежне, щоб вибори до місцевих органів влади, які відбудуться в Україні 31 жовтня, пройшли вільно і демократично. Про це глава уряду України Микола Азаров заявив сьогодні під час зустрічі з прем'єр-міністром Канади Стівеном Гарпером, який перебуває в Україні з офіційним візитом, повідомляє прес-служба Кабміну.
"Уряд зробив все від нього залежне, щоб вибори відбулися вільно і демократично. Ми налаштовані працювати з будь-якою владою, яку обере народ на місцях. Якщо оберуть опозиційного мера - працюватимемо з опозиційним мером, а оберуть мера-члена нашої коаліції - то будемо працювати з ним", - заявив М.Азаров.
У свою чергу С.Гарпер заявив, що Канада з цікавістю спостерігає за демократизацією України і високо оцінює намір держави провести безперечно вільні та демократичні вибори. "Ми з приємністю відзначаємо вашу відданість процесу вільних і демократичних виборів до місцевих органів влади, які мають відбутися скоро. Як ви знаєте, Канада давно і дуже активно підтримує свободу і демократію в Україні. І ми бажаємо вам успіхів", - підкреслив прем'єр-міністр Канади.