ua en ru

М.Азаров доручив А.Клюєву доопрацювати проект Податкового кодексу до 17 вересня

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив першому віце-прем'єру Андрію Клюєву доопрацювати проект Податкового кодексу до 17 вересня. Відповідне доручення він дав сьогодні, відкриваючи засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

«Робочій групі на чолі із першим віце-прем'єр-міністром А.Клюєвим доручаю протягом 2 днів доопрацювати проект Податкового кодексу, і у п'ятницю (17 вересня) ми проведемо спеціальне засідання Кабміну для розгляду зауважень, пропозицій, вдосконалень, опрацьованих робочою групою та затвердження остаточного тексту законопроекту і подання його до Верховної Ради України», - наголосив М.Азаров. Він додав, що на засідання уряду, присвячене розгляду проекту Податкового кодексу, будуть запрошені представники Адміністрації Президента, комітетів ВР, Асоціації учасників ринку та опозиції.

М.Азаров додав, що уряд докладе усих зусиль для якомого швидшого прийняття у ВР Податкового кодексу. За його словами, затримка із прийняттям Податкового кодексу затримує прийняття бюджету на 2011 р. М.Азаров наголосив, що уряд не може допустити, щоб до початку наступного року не був прийнятий бюджет.