ua en ru

Мюллер не запитував фінансові документи Deutsche Bank по "російській справі", - адвокат Трампа

Мюллер не запитував фінансові документи Deutsche Bank по "російській справі", - адвокат Трампа Фото: Deutsche Bank (Wikimedia)

Спецпрокурор США розслідує можливе відмивання грошей з Росії через німецький фінансовий інститут

Американське представництво Deutsche Bank (DB) не отримувало судового сповіщення спецпрокурора США по Росії Роберта Мюллера у зв'язку з "російською справою". Про це заявив адвокат Дональда Трампа Джей Секулоу у вівторок, 5 грудня, передає DW.

Як зазначає видання, відомості представників банку потрібні для розслідування можливого зв'язку між президентом Дональдом Трампом і можливим відмиванням грошей з Росії через німецький фінансовий інститут.

"У нас є підтвердження цієї інформації від банку та з інших джерел", - підкреслив юрист.

Повідомляється, що раніше німецька газета Handelsblatt повідомила, що Мюллер зв'язався з представниками Deutsche Bank і запросив у них документацію, яка має відношення до обслуговування американського лідера та його оточення.

Нагадаємо, на початку грудня стало відомо, що зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер міг змушувати колишнього радника глави держави з питань національної безпеки Майкла Флінна йти на контакти з Росією.