ua en ru

У М'янмі з моря підняли понад 30 тіл загиблих від падіння літака

У М'янмі з моря підняли понад 30 тіл загиблих від падіння літака Фото: авіакатастрофа (cnn.com)

Всього на борту літака перебували 122 людини

У М'янмі в ході рятувальної операції з моря підняли 31 тіло жертв катастрофи військового літака, серед загиблих 23 дорослих та 8 дітей. Про це повідомляє Reuters.

Повідомляється, що в п'ятницю кремували десять піднятих в ході операції в Андаманському морі тіл. Сьогодні йде третій день пошуків.

"Військові сказали, що вісім військово-морських кораблів і гідролокаційних систем приєдналися до пошуку жертв інциденту в середу, а також 20 цивільних човнів, незважаючи на шторм", - зазначають у повідомленні.

Більше 100 приголомшених родичів і друзів зібралися на кладовищі в південному прибережному місті Давей.

"Ми не отримали ніякої інформації про людей, що залишилися в живих. Сподіваюся, хтось виживе", - сказав регіональний представник по соціальному забезпеченню та допомозі Піу Піу Він.

За даними військових, транспортний літак китайського виробництва Y-8-200F втратив контакт через 29 хвилин після зльоту, на висоті 18 000 футів (5485 метрів), приблизно в 43 милях (70 км) на захід від міста Давей.

Причина інциденту поки не уточнюється.

Державна корпорація по виробництву і експорту авіаційної техніки в Китаї, виробник літака, заявила, що вона буде допомагати владі М'янми в розслідуванні аварії.

Нагадаємо, в Андаманському морі знайдені тіла і уламки військового літака М'янми.