ua en ru

МВС посилило безпеку дипломатичних представництв у зв’язку з обстрілом консульства в Луцьку

МВС посилило безпеку дипломатичних представництв у зв’язку з обстрілом консульства в Луцьку Фото: МВС посилило охорону дипломатичних установ

МВС виконує доручення Порошенка щодо посилення безпеки дипломатичних представництв

Міністерство внутрішніх справ України посилило безпеку дипломатичних представництв на території країни у зв’язку з обстрілом Генерального консульства Польщі в Луцьку. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Зокрема, для уникнення провокацій антидержавних сил керованих агресором, Національна гвардія спільно з підрозділами Національної поліції збільшила кількість нарядів, які несуть службу на маршрутах, розташованих поблизу дипломатичних об’єктів", - відзначають в повідомленні.

Також повідомляється, що у військових частинах Нацгвардії приведені у готовність резерви, які надають допомогу підрозділам охорони дипломатичних представництв консульських установ іноземних держав та представництв міжнародних організацій в Україні.

Окрім того, підрозділами НГУ організована взаємодія із територіальними управліннями поліції, штабами Антитерористичних центрів при регіональних органах Служби безпеки України на випадок загострення ситуації на об’єктах.

Відзначають, що МВС виконує доручення президента Петра Порошенка щодо посилення безпеки дипломатичних представництв.

Нагадаємо, СБУ заявляє про "зачіпки" в розслідуванні обстрілу консульства Польщі в Луцьку.