ua en ru

МВС: Тимошенко їздила на викраденому Мerсedes з автопарку Януковича

МВС: Тимошенко їздила на викраденому Мerсedes з автопарку Януковича Фото: Юлія Тимошенко

Спільнота "Євромайдан" опублікувала відповідь управління патрульної служби Києва

Управління патрульної служби МВС України в м. Києві офіційно підтвердило, що народний депутат, лідер фракції партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко їздила на викраденому автомобілі з автопарку колишнього Президента Віктора Януковича. Про це йдеться в повідомленні спільноти "Євромайдан" у Facebook.

"Текст запиту, який було відправлено до поліції нашим читачем: На якій підставі працівниками МВС було вилучено автомобіль, на якому пересувалася Тимошенко Юлія Володимирівна - Мercedes Benz S600 Limousine Lang чорного кольору, об'єм двигуна - 5 513 куб.см, 2011 року випуску, номер шасі WDD 2211761А395027", - йшлося в запиті.

На цей запит у патрульній поліції відповіли наступним чином: "Станом на 9.10.2015 за автоматизованими обліками ДІАЗ МВС транспортний засіб Мercedes Benz S600L з номерним знаком АА 0100 МК, номер кузова WDD 2211761А395027 перебуває в розшуку", - йдеться у відповіді правоохоронців.

МВС: Тимошенко їздила на викраденому Мerсedes з автопарку Януковича

У патрульній службі також повідомили, що автомобіль Мercedes було вилучено на підставі постанови слідчого Печерського ГУ МВС у м. Києві.

Управління патрульної служби офіційно підтвердило, що Тимошенко їздила на краденому автомобілі з автопарку Януковича. В ...

Posted by ЄвроМайдан – EuroMaydan on 30 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, раніше Президент Петро Порошенко відповів на петицію про призначення Тимошенко послом до Гондурасу.