ua en ru

У МВС повідомили про втрати в рядах правоохоронців за час АТО

У МВС повідомили про втрати в рядах правоохоронців за час АТО Фото: Сергій Яровий (mvs.gov.ua)

Кількість втрат у правоохоронних лавах з початком АТО зросла

У Міністерстві внутрішніх справ України повідомили про втрати в рядах правоохоронців за час проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про кількість загиблих правоохоронців розповів перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, повідомляє прес-служба відомства.

Так, Яровий зазначив, що кількість втрат у правоохоронних лавах з початком АТО зросла.

"Кількість загиблих правоохоронців зросла в ході проведення антитерористичної операції. З 2014 року загинув 131 працівник поліції, 199 військовослужбовців Національної гвардії України, 67 прикордонників, 21 співробітник Державної служби з надзвичайних ситуацій", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що небойові втрати Нацгвардії України серед військовослужбовців з початку АТО становлять 126 осіб.

"У нас з 2014 року небойові втрати, в тому числі, потонулі військовослужбовці, що потрапили в ДТП і так далі, складають 126 осіб. Ми втратили цих людей з різних причин, там були і хвороби, і нещасні випадки, особиста необережність, побутові ситуації, дорожньо-транспортні пригоди", - сказав заступник командувача Нацгвардії Ярослав Сподар.