ua en ru

МВС РФ в Чечні прокоментувало вибух смертника

МВС РФ в Чечні прокоментувало вибух смертника Фото: МВС РФ в Чечні прокоментувало вибух смертника

Постраждали шість поліцейських, загиблих немає

В результаті запобігання проникнення в Грозний двох озброєних злочинців шість поліцейських отримали поранення. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації в Чеченській республіці.

"Сьогодні на КПП 138 на околиці Грозного співробітники поліції ціною власного здоров'я запобігли прохід у місто двох озброєних людей, у яких при собі були гранати і вибухові пристрої. За попередніми даними, при знищенні зловмисників постраждали шість поліцейських, троє з яких отримали важкі поранення", - йдеться в повідомленні.


Після проведення експертиз, у тому числі генетичної, були встановлені особистості бойовиків. Ними виявилися Шаміль Джанаралієв 37 років і Ахмет Іналов 1991 року 25 років.

Чоловіки наблизилися до КПП і повідомили, що йдуть шукати худобу. У цей момент один з них привів у дію вибухівку, а інший кинув ручну гранату. Перший бойовик підірвався сам, другого вбили поліцейські.

У прес-службі підкреслили, що в результаті інциденту ніхто з правоохоронців не загинув.

За словами співробітника прес-служби, інцидент стався на КПП, де несли службу прикомандировані співробітники зведеного загону поліції МВС по республіці Башкортостан.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці Чечні Грозному смертник підірвав себе, в результаті чого загинув один поліцейський та ще четверо поранені.