ua en ru

У МВС розповіли подробиці операції із запобігання провокацій у Києві

У МВС розповіли подробиці операції із запобігання провокацій у Києві Фото: Зорян Шкіряк (УНІАН)

Шкіряк розповів про затриманих напередодні Службою безпеки України

Затримані напередодні в ході спецоперації щодо запобігання провокацій у Києві 17 жовтня 2017 року причетні до "Руху нових сил", лідером якого є Михайло Саакашвілі. Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

"Стало відомо, хто хотів купити зброю і був затриманий СБУ 14 жовтня під час спроби купити 2 автомата АК-47 і 3 гранатомета. Серед затриманих - дехто на прізвисько "Меч". Саме він хотів придбати зброю перед 17 жовтня. Поки йде слідство його прізвище не розкривають, але відомо, що він працює заступником керівника служби охорони Давида Сакварелідзе", - зазначив Шкіряк.

За його словами, цей чоловік перебуває в тісній координації з керівником охорони Сакварелідзе на прізвисько "Француз", який брав участь у прориві Михайла Саакашвілі через кордон. Крім того, серед затриманих є чоловік на прізвисько "Кий", усі вони причетні до "Руху нових сил".

Увага! Чим ближче до 17-го, тим цікавіші випливають факти щодо підготовки силових провокацій і насильницьких дій з боку ...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 16 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України попередила провокації на масових акціях у Києві 17 жовтня.