ua en ru

Чоловік, який транслював вбивство в Facebook, покінчив із собою

Чоловік, який транслював вбивство в Facebook, покінчив із собою Фото: чоловік, який транслював вбивство в Facebook, покінчив із собою

Чоловік застрелив себе після короткого переслідування"

Чоловік, який транслював вбивство в соціальній мережі Facebook, покінчив із собою. Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву поліції.

"Чоловік, який підозрюється у вбивстві людини і розміщення відео вбивства в Facebook застрелив себе після короткого переслідування", - йдеться в повідомленні.

Чоловік, який транслював вбивство в Facebook, покінчив із собоюФото: Стів Стівенс транслював вбивство у Facebook

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що Стів Стівенс вистрілив у 74-річного Роберта Годвіна 16 квітня на вулиці в Клівленді, штат Огайо. Влада Сполучених штатів Америки закликали до загальнонаціонального пошуку підозрюваного у стрільбі зі смертельним наслідком, яку він транслював у Facebook.

Поліцейські вважають, що жертва була обрана випадковим чином. Свідки стверджують, що Годвін є єдиною жертвою Стівенса. Хоча сам підозрюваний заявляв на Facebook, що вбив понад 10 осіб.

Соціальну мережу Facebook розкритикували за те, що кадри вбивства були доступні користувачам протягом кількох годин. Компанія оголосила про початок перегляду своїх процедур.