ua en ru

Чи можна фінансисту стати маркетологом?

Чи можна фінансисту стати маркетологом?

Богдан Терзі відповів на це питання

У наші дні в світі фінансових ринків досить складно знайти справжніх професіоналів,які можуть на ділі підтвердити свій досвід і знання. Сьогодні мова піде про одного з таких людей. Знайомтеся, фінансовий аналітик, співзасновник FinExpert, розробник бізнес-блогу «Миризнес», фінансовий блогер, маркетолог агентства Amillidius, бізнес- аналітик, розробник стартапів і консультант по бізнесу — Богдан Терзі.

Історія успішного фінансового експерта


Богдан Терзі — це, перш за все, фінансовий експерт і професійний трейдер. Свою діяльність він почав ще в 2008 році, і в даний час, ось уже 10 років, він займається фінансовими ринками. У 2013-2015 роках Богдан вів популярний блог на сайтах «Мінфін» і «Ліга фінанси», а також надавав консультаційні послуги у фінансовій сфері.

На численних інформаційно-аналітичних сайтах можна побачити його інтерв'ю, де він давав прогнози по курсам валют і коментував поточну ситуацію на ринку.

Чи можна фінансисту стати маркетологом?

Крім іншого, Bogdan Terzi — розробник стартапів і фінансовий блогер. У 2013 році він став ініціатором та ідейним натхненником компанії FinExpert. Пізніше він став її співзасновником. Богдан зібрав команду найуспішніших трейдерів і фінансових аналітиків з усієї країни, і вийшов на якісно новий рівень консультування клієнтів. Тепер компанія Фінансовий Експерт готова кожному зацікавленому українцю надати консультацію не тільки в сфері інвестицій в фінансовий ринок або трейдингу, але і в сфері розкрутки бізнесу. Ті прогнози, які Богдан давав у своїх статтях, багато раз допомагали клієнтам отримати хороший прибуток в торгівлі. Наприклад, Bogdan Terzi був одним з перших фінансових аналітиків в Україні, хто дав найбільш точний прогноз по курсу української гривні в 2014 році. Зараз його компанія Фінансовий Експерт працює не тільки на території України, а й далеко за її межами.

Варто відзначити, що Bogdan Terzi не зупиняється на досягнутому, а прагне себе весь час розвивати в самих різних напрямках. Зокрема, сьогодні Богдан — це цілком успішний консультант по бізнесу і маркетолог агентства Amillidius, яке займається розкруткою і просуванням стартапів.

Чи можна фінансисту стати маркетологом?

Клієнти, яким пощастило дізнатися про переваги співпраці з Богданом Терзі, часто пишуть позитивні відгуки про цього фінансового аналітика. Це пояснюється тим, що його основна діяльність полягає не тільки в наданні допомоги початківцям трейдерам, а й в консультуванні з інвестицій. Таким чином, поради Богдана Терзі часто приносять людям гарний прибуток, тому відгуки про нього можна зустріти тільки позитивні.

Богдан Терзі - провідний фінансовий експерт

На сьогоднішній день Bogdan Terzi є професіоналом широкого профілю, одним з найбільш успішних фінансових експертів країни і бізнес-аналітиком. Його порадами користуються успішні бізнесмени, а його прогнози по курсам валют завжди потрапляють прямо в «яблучко». Богдан Терзі, відгуки про якого сповнені словами подяки, — це прекрасний приклад лідера, який домігся всього самостійно, і тепер він готовий ділитися своїми знаннями та досвідом з клієнтами. Не пропустіть можливість стати успішним, звертайтеся за консультаціями до Богдану Терзі!