ua en ru

Моурінью виступив категорично проти товариських матчів збірних

Моурінью виступив категорично проти товариських матчів збірних Фото: Жозе Моурінью

Із-за ушкоджень, отриманих у збірній Англії, два гравці не зможуть зіграти в матчі АПЛ

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью розкритикував практику проведення товариських матчів між збірними. Про це повідомляє Sky Sports.

"Я категорично проти товариських матчів. За пару тижнів до початку Євро, за пару тижнів до чемпіонату світу їх можна проводити. Але в середині сезону, одночасно з відбірковими матчами, я не бачу в цьому сенсу", - сказав Моуріньо.

"Крім того, це не найцікавіші матчі, я не є їх прихильником. Але не можу виключати, що одного разу і я буду учасником такої гри, тому не буду сильно критикувати", - додав він.

У майбутньому поєдинку чемпіонату Англії проти "Вест Бромвіча" через пошкодження, отриманих в розташуванні збірної Англії, не зможуть зіграти захисники МЮ Кріс Смоллінг і Філ Джонс.

"Не знаю, як так вийшло, але обидва центральні захисники отримали травми перед нашим матчем", - підкреслив Моурінью.

Зазначимо, 13 гравців МЮ були викликані в склади збірних своїх країн, а Антоніо Валенсія, Маркос Рохо і Серхіо Ромеро були змушені пройти довгий шлях до Південної Америки.

Матч Прем'єр-ліги між "Манчестер Юнайтед" і "Вест Бромвічем" відбудеться в суботу, 1 квітня. Початок гри о 17:00 за київським часом.

Нагадаємо, всього п'ять гравців "Манчестер Юнайтед" пропустять суботній матч англійської Прем'єр-ліги проти "Вест Бромвіча".