ua en ru

Моурінью в кінці сезону може покинути "Манчестер Юнайтед" заради ПСЖ

Моурінью в кінці сезону може покинути "Манчестер Юнайтед" заради ПСЖ Фото: Жозе Моурінью (manutd.com)

Португалець незадоволений діями керівництва "червоних дияволів"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью може змінити клуб після закінчення сезону. Про це на своїй сторінці в Twitter стверджує журналіст Sky Sports Том Макдермотт.

Тренер розчарований тим, що процес переходу екс-півзахисника "Челсі" Неманьї Матіча був затягнутий. Також він незадоволений, що "червоні дияволи" не підписали ще одного гравця.

За інформацією The Sun, Моурінью також вимагає в "Манчестер Юнайтед" істотне підвищення зарплати - на 3,5 млн фунтів більше, ніж португалець заробляє зараз (10 млн). Однак "червоні дияволи" не готові піти на поступки португальському фахівцеві і хочуть дочекатися завершення сезону.

Цією ситуацією намір скористатися ПСЖ, який хоче, щоб Моурінью замінив Емері біля керма команди. Парижани вже вели переговори з агентом португальця Жорже Мендешем.

Контракт фахівця з манкуніанцями розрахований до 2019 року. На даний момент "Манчестер Юнайтед" друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії. Після 11 турів в активі клубу 23 очки, що на 8 менше, ніж у лідера "Манчестер Сіті".

Нагадаємо, за даними ЗМІ, власник лондонського "Челсі" Роман Абрамович перестав спілкуватися з головним тренером клубу Антоніо Конте і вже прийняв рішення звільнити його.