ua en ru

Міст на Комарова не постраждав у результаті обвалу будівельних конструкцій, - КМДА

Міст на Комарова не постраждав у результаті обвалу будівельних конструкцій, - КМДА Фото: обвал на мосту в Києві (facebook.com-olexandr.pabat)

Наслідки обвалу фахівці мають усунути в найкоротші терміни

У результаті обвалу будівельних конструкцій у Києві на мостовому шляхопроводі у Святошинському районі сам міст не постраждав. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

"Мостова конструкція на перетині проспекту Комарова та бульвару Вацлава Гавела не постраждала", - зазначив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

В адміністрації уточнили, що повідомлення у ЗМІ про те, що нібито обвалилася частина конструкції шляхопроводу на проспекті Комарова, є неточними.

"Насправді ж "просіла" частина риштування, будівельних лісів, що підтримували міст. Проте міст не постраждав", - сказав чиновник.

Нагадаємо, що через необережний рух вантажівки у понеділок, 22 січня, були пошкоджені будівельні риштування, які підтримували міст. На місце ДТП оперативно прибули спеціалісти компанії з обслуговування даного шляхопроводу. Наслідки дорожньо-транспортної пригоди фахівці мають усунути в найкоротші терміни.