ua en ru

Москаль зазначає зниження активності бойовиків в Луганській області

Москаль зазначає зниження активності бойовиків в Луганській області

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль відзначає зниження активності бойовиків у Луганській області за минулу добу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Москаля.

"Протягом вчорашнього дня і минулої ночі інтенсивність бойових дій на контрольованій Україною території Луганської області знизилася, хоча повної тиші так і не настав", - йдеться в повідомленні.

Так, за його словами, вчора ввечері на околиці Кримського (Новоайдарський район поблизу автодороги Бахмутка) періодично виникали перестрілки з автоматів між бойовиками і українськими силовиками. У Кряківки (Трехизбенский селищна рада) після 21:00 спалахнула перестрілка із застосуванням автоматів і гранатометів.

"У всіх випадках бойові дії мали незначний характер, ніхто з мирних жителів не постраждав, руйнувань інфраструктури і житла немає, даних про поранених або загиблих військовослужбовців не надходило. В решті традиційно гарячих точок області зберігалася бойова тиша", - повідомили у Москаля.

При цьому група "Інформаційний спротив" повідомила про посилення активності бойовиків на Бахмутської трасі в Луганській області.