ua en ru

ІС відзначає активність бойовиків на Бахмутській трасі

ІС відзначає активність бойовиків на Бахмутській трасі

Група "Інформаційний спротив" відзначає активність бойовиків на Бахмутській трасі в Луганській області. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи Дмитро Тимчук.

"Найбільш складна ситуація фіксувалася на маріупольському (приморському) та донецькому напрямках, відзначена активність терористів в районі Бахмутської траси", - повідомив Тимчук.

За повідомленням ІС, двічі в районі Широкіно бойовики обстріляли український опорний пункт з 82-мм мінометів, намагаючись під прикриттям мінометного вогню провести перегрупування своїх сил і засобів на передньому краї. Також піддалися обстрілу українські позиції в районі н. п. Дослідне і Авдіївка (використовувалися гранатомети і вогнепальну автоматичну зброю).

"Відразу на декількох ділянках зони АТО російсько-терористичні війська продовжують активні дії силами своїх диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ), намагаючись проникнути, принаймні, в тактичні тили українських військ з метою розвідки, диверсій і обстрілу позицій українських військ. Зокрема, такі випадки зафіксовані на Сєвєродонецькому та Артемівському напрямках, на направленні на Волноваху (район н. п. Гранітне, на південь від Донецька), і на самому донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В течении 02.04.2015 российско-террористические войска на Дон...

Posted by Дмитрий Тымчук on 2 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, за повідомленням штабу АТО, бойовики атакували сили АТО під Новгородським і Бутовкой.