ua en ru

Мосійчука знову госпіталізували з виразкою

Мосійчука знову госпіталізували з виразкою Фото: Ігоря Мосійчука знову госпіталізували

Мосійчук зазначив, що не зважаючи на госпіталізацію о 14:00 він з'явиться на судове засідання

Народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука знову госпіталізували, лікарі не виключають операційного втручання. Про це сам Мосійчук написав на своїй сторінці у Facebook.

"Зранку заїхав в інститут Шалімова пройти планове медичне обстеження. Результат не втішний. В мене виявлена вже шоста з початку хвороби яку я набув після катувань в СІЗО СБУ виразка з кровотечею. Як результат знову госпіталізація. Лікарі не виключають операційного втручання", - написав він.

Разом з тим, Мосійчук зазначив, що не зважаючи на хворобу, відкриту виразку з кровотечею і госпіталізацію о 14:00 він обов'язково з'явиться на судове засідання.

"Не зважаючи на хворобу, відкриту виразку з кровотечею і госпіталізацію о 14.00 я обов'язково з'явлюсь на судове засідання у своїй справі. Для мене головне довести власну невинуватість", - написав він.

Зранку заїхав в інститут Шалімова пройти планове медичне обстеження. Результат не втішний. В мене виявлена вже шоста з п...

Опубликовано Ігором Мосійчуком 11 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вищий спеціалізований суд України 10 березня 2016 року задовольнив скаргу захисників народного депутата Ігоря Мосійчука щодо його затримання у вересні 2015 року в стінах Верховної Ради України.