ua en ru

Мората може змінити "Реал" на "Манчестер Юнайтед"

Мората може змінити "Реал" на "Манчестер Юнайтед" Фото: Альваро Мората і Хамес Родрігес

Англійський клуб збільшив свою пропозицію за футболіста

Форвард мадридського "Реала" і збірної Іспанії Альваро Мората може перейти в "Манчестер Юнайтед". Про це повідомляє The Guardian.

Англійський клуб збільшив свою пропозицію за футболіста до 69 млн євро. Раніше повідомлялося, що "Реал" відмовився продати Морату МЮ за 60 млн євро.

Якщо операція з придбання Морати зірветься остаточно, "Ман Ю" спробує придбати нападника "Торіно" Андреа Белотті, в контракті якого прописана сума відступних у розмірі 100 млн євро.

Сам футболіст заявив, що наступний чемпіонат проведе в тій же команді, де і хавбек "вершкових" Хамес Родрігес. За чутками обидва гравці, швидше за все, покинуть Мадрид нинішнім літом.

У минулому сезоні Мората провів 26 матчів у чемпіонаті Іспанії (з них 14 в основному складі), забив 15 голів і віддав чотири результативні передачі. Капітан збірної Колумбії у 22 поєдинках (13 в основі) відзначився 8 голами.

Нагадаємо, англійський "Манчестер Юнайтед", французький ПСЖ, "Монако" і неназваний китайський клуб запропонували за нападника мадридського "Реала" Кріштіану Роналду 180 млн євро.